Deze website maakt gebruik van cookies.

Rob Loohuis

Rob Loohuis

Rob Loohuis

“Uiteraard moet je wel beschikken over discipline en doorzettings-vermogen”

Rob

S

DNA

Mijn analytische denkvermogen, creativiteit en interesse in data bleken belangrijke eigenschappen van mij te zijn tijdens het eerste gesprek met Bart van ViaSiers. Er werd snel geschakeld en een tweede gesprek volgde snel met een bedrijf uit hun netwerk. Dit bleek de perfecte match, want ik ben nu bezig met mijn traineeship tot dataconsultant.

Eén van mijn grote passies is de sportschool. Ik vind het fascinerend dat je je lichaam door voeding en krachttraining kan veranderen. Data speelt hierin een grote rol.

Voor het verzamelen van deze data gebruik ik o.a. mijn smartwatch. Daarnaast analyseer ik mijn voeding. Heb je beschikking over deze gegevens? Dan heb jij zelf helemaal in de hand wat er gebeurt met jouw fysiek en kun je hier op sturen om je doel te bereiken.

Uiteraard moet je wel beschikken over discipline en doorzettingsvermogen, maar wanneer je er plezier in hebt gaat het allemaal een stuk makkelijker. Eigenlijk vergelijkbaar met werken!

Vind ook je nieuwe werkplek

Rob

 aan het woord

Als je er goed over nadenkt heb je eigenlijk elke dag te maken met data. Zowel zichtbaar als onzichtbaar. Van de kassabon die je krijgt bij je dagelijkse boodschappen tot de ongewenste advertenties voor het afspelen van een filmpje op YouTube.

Wat ik zo interessant vind aan data? Het visueel maken van op het eerste oog nietszeggende data levert nieuwe bruikbare inzichten op. Zo kun je tijdig je koers aanpassen om doelstellingen te behalen en bepaal je zelf de waarde van je data.

Deze inzichten zetten mij aan om mij te ontwikkelen tot een volwaardig data-professional die in staat is om gecompliceerde vraagstukken te beantwoorden en duidelijke inzichten te creëren.

Met het plezier wat ik heb tijdens mijn werk weet ik zeker dat ook deze doelstelling voor mij haalbaar moet zijn.

Ontdek ook ons netwerk
”Met de juiste data weet je sneller wanneer iets goed of juist niet goed gaat."

Meer Verhalen

Verstuur een bericht

Heb je een vraag of wil je dat we je terug bellen of mailen? Gebruik dan onderstaand formulier.

Bedankt voor je bericht. We nemen binnen 24 uur contact met je op.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het nogmaals.