Deze website maakt gebruik van cookies.

Jo’ell Grootelaar

Jo’ell Grootelaar

Jo’ell Grootelaar

Ik voelde me bij mijn nieuwe baan gelijk als kind aan huis.

JO’ELL

S

DNA

Jo’ell is een leuke, spontane maar bovenal nuchtere dame. In haar vrije tijd sleutelt Jo’ell, samen met haar vriend aan auto’s. En ja.. geloof het of niet: Jo’ell kan zelfstandig een motorblok vervangen.

In het gesprek met Jo’ell werd dan ook al gauw duidelijk dat de nieuwsgierigheid naar de techniek er is. Vanuit de opleiding Vak- expert medewerker Bloem en Design is ze ingestroomd in een functie van (leerling) Tekenaar. Totaal wat anders, maar haar toch op het lijf geschreven.

Jo’ell verricht inmiddels werkzaamheden voor Enexis, kent de systemen op haar duimpje en voelt zich helemaal thuis in de technische sector.

Vind ook je nieuwe werkplek

JO’ELL

 aan het woord

Het contact vooraf en de eerste kennismaking met ViaSiers heb ik als prettig ervaren. De gesprekken waren open, eerlijk en tegelijkertijd ontspannen.

Ook de gesprekpartners waren erg vriendelijk en oprecht geïnteresseerd in mij als persoon. Ik kreeg het gevoel dat ik werd gehoord, ondanks mijn achtergrond (die niet één op één aansloot bij de functie).

Eenmaal gestart in functie ben ik, door de collega’s, met open armen ontvangen. Het voelde voor mij gelijk alsof ik daar al jaren ‘kind aan huis’ was. De mensen zijn lekker nuchter. Hier en daar is er tijd voor een grapje, dit kan ik erg waarderen.

Ondanks het feit dat ik niet thuis was in het vak, werd ik gelijk op mijn gemakt gesteld en dat onder het mom van: ‘iedereen heeft dit moeten leren, jou gaat het ook lukken’.

Ontdek ook ons netwerk
Ondanks dat ik niet thuis was in het vak, werd in gelijk op mijn gemak gesteld.

Meer Verhalen

Verstuur een bericht

Heb je een vraag of wil je dat we je terug bellen of mailen? Gebruik dan onderstaand formulier.

Bedankt voor je bericht. We nemen binnen 24 uur contact met je op.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het nogmaals.