Deze website maakt gebruik van cookies.

Bart Buurman

Bart Buurman

Bart Buurman

"Jou op basis van jouw dna aan tafel krijgen bij ons netwerk en zorgen voor een match. Dat is waar ik voor ga."

Bart

S

DNA

Ik ben Bart (32 jaar), teamleider van ViaSiers. Ik ben geboren in Enschede maar ben enkele jaren geleden voor de liefde naar Oldenzaal verhuisd. Hier woon ik, samen met mijn vrouw en dochter, alweer een paar jaar. In mijn vrije tijd mag ik erg graag sporten, van een potje voetbal of tennis tot een rondje in de sportschool of een aantal kilometers op de mountainbike. Ik vind het heerlijk om fysiek bezig te zijn. Het is voor mij echt een uitlaatklep en het geeft mij veel energie. Ik hou van afwisseling en mijzelf constant verbeteren. Ook in mijn werk.

Recruitment is een combinatie van Marketing, Communicatie, HR, IT en Sales en dat maakt het werk erg uitdagend. Om bij te blijven in dit vak is snel schakelen van groot belang. Je bent met heel veel diverse lagen in gesprek: managers, bedrijven, sollicitanten en interne afdelingen.

De diversiteit is iets wat ons vak geweldig maakt.

Wat mij het meest intrigeert is de manier waarop (met name) jonge mensen zoeken naar een baan en hoe ze dit aanpakken. Waar de één, ten onrechte, heel beperkt over zichzelf denkt heeft de ander weer veel bravoure en zelfoverschatting. Ditzelfde merk ik ook bij bedrijven in de regio. Moeilijk vervulbare vacatures (meestal technisch) worden in mijn ogen vaak gecreëerd doordat er te beperkt wordt gedacht over de invulling daarvan. Er zijn zoveel interessante bedrijven te ontdekken die niet bovenaan Indeed of Google staan, maar waar je wel een hele mooie carrière kan hebben.

Jou op basis van jouw dna, aan tafel krijgen bij ons netwerk en zorgen voor een match. Dat is waar ik voor ga.

Vind ook je nieuwe werkplek

Bart

 aan het woord

Verstuur een bericht

Heb je een vraag of wil je dat we je terug bellen of mailen? Gebruik dan onderstaand formulier.

Bedankt voor je bericht. We nemen binnen 24 uur contact met je op.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het nogmaals.