#jointhefamily


Onze vacatures

Werkvoorbereider Dordrecht

In de functie van werkvoorbereider plan en organiseer jij de kort cyclische projecten (huisaansluitingen) voor Siers. Van begin tot eind, van A tot Z, ben jij betrokken bij projecten op het gebied van gas, water en elektra. Je snapt het al! Een veelzijdige functie, waarbij je enerzijds het aanspreekpunt bent voor vragen vanuit de monteurs en uitvoerders en anderzijds zorgt dat het werk van hoge kwaliteit is. 

Bekijk vacature

Teammanager Dordrecht

Op onze vestiging in Dordrecht zit een goed op elkaar ingespeeld team, bestaande uit ervaren uitvoerders, enthousiaste starters en slimme werkvoorbereiders. Naast het familiaire karakter van Siers heerst er een echte 'can-do' mentaliteit. 

Bekijk vacature

Werkvoorbereider Stadsverwarming

Een werkvoorbereider stadsverwarming is een echte ‘regelaar’. Je zorgt ervoor dat de projecten tot in de puntjes worden voorbereid zodat deze kunnen worden uitgevoerd en opgeleverd. Je bent een belangrijk onderdeel van een hecht team dat verder bestaat uit uitvoerders, monteurs en een teammanager. Jullie zorgen samen voor een goede voorbereiding en uitvoering van de projecten die wij uitvoeren voor onze opdrachtgever Eneco Warmte & Koude. Herken jij jezelf als ‘regelaar’, wij zijn op zoek naar jou!

Bekijk vacature

(aankomend) Monteur Installatietechniek

Siers Installatietechniek (onderdeel van de Siers Groep) is koploper op het gebied van duurzame oplossingen! Dit doen wij o.a. op het gebied van zonnestroominstallaties (PV-panelen), laadinfrastructuren voor elektrisch rijden, duurzame gebouw gebonden oplossingen en domotica voor bedrijven- en particulieren.

Bekijk vacature

Engineer

Als engineer vervul je een belangrijke rol in de keten, waarbij je verantwoordelijk bent voor projecten op het gebied van gas, elektra en/of water. Zo word je betrokken bij projecten die variëren van tender- tot opleverfase en ben jij één van de belangrijkste schakels in de keten van onze werkzaamheden

Bekijk vacature

HR-Adviseur

Om ons HR-team te versterken zijn wij op zoek naar een proactieve en enthousiaste HR-adviseur. Als HR-adviseur vind je het leuk om veel verantwoordelijkheden te krijgen, ben je in staat om te schakelen op zowel operationele, tactische en strategische niveaus en weet je ook in complexe situaties het overzicht te behouden. Het is jouw taak om leidinggevenden te ondersteunen, coachen, adviseren en faciliteren bij actuele HR-vraagstukken. Tevens ben je een open en benaderbare gesprekspartner voor onze medewerkers en pak je met het team overkoepelde vraagstukken en projecten op.

Bekijk vacature

Projectleider Telecom

De projectleider telecom is verantwoordelijk voor een bepaald gebied in Noord-Oost Nederland t.a.v. alle werkstromen en opdrachten welke voor VodafoneZiggo worden geïnitieerd en aangelegd. Samen met het team zorg jij voor een efficiënte afhandeling van de projecten.

Bekijk vacature

Monteur Installatietechniek

Ben je op zoek naar een baan in de regio, waar gewerkt wordt met de laatste technieken, apparatuur en gadgets? Dan ben je bij Siers aan het juiste adres!

Bekijk vacature

Traineeship ondergrondse infra

Bij Siers werken stuk voor stuk helden. 'Join the family' en ontdek in ons traineeprogramma welke held er in jou schuilt. Jouw afgeronde studierichting vinden wij niet het belangrijkste, wat wij wel belangrijk vinden is dat jij je thuis voelt in ons familiebedrijf waar een open, informele en ondernemende cultuur heerst.

Bekijk vacature

(leerling) Glasvezelblazer (DE)

Fahren ist deine Leidenschaft und wenn auch längere Arbeitstage für dich kein Problem darstellen, dann könnte dieser freie Beruf etwas für dich sein?

Bekijk vacature

Technischer Mitarbeiter(in) (DE)

Die Siers Gruppe, mit Hauptsitz in Oldenzaal, liefert ein Komplettpaket im Bereich der unterirdischen Infrastruktur in den Niederlanden. In den Bereichen Gas, Wasser, Strom und Telekommunikation führen wir eine Vielzahl von Projekten durch, von klein bis groß und mit einer unterschiedlichen Komplexität.

Bekijk vacature

Isoleerder

In de functie van isoleerder in de stadsverwarming ben je werkzaam vanaf onze locatie in Oldenzaal in de regio. Samen met een hecht team van collega monteurs werk je aan grote projecten en zorg jij ervoor dat huishoudens en bedrijven worden aangesloten op deze duurzame warmtevoorziening.

Bekijk vacature

Engineer Installatietechniek

Siers Installatietechniek ontwerpt, realiseert en beheert elektrotechnische installaties en systemen voor kantoren, scholen, zorginstellingen en industrie. Siers is koploper op het gebied van duurzame oplossingen. Dat doen wij op het gebied van zonnestroominstallaties (PV-panelen), laad-infrastructuren voor elektrisch rijden, duurzame gebouw gebonden oplossingen en domotica voor bedrijven. Daarnaast realiseert Siers Installatietechniek multidisciplinaire projecten, waarbij zowel de werkzaamheden op het gebied van laag-, midden- en hoogspanning alsook de aarding- en bliksembeveiligingswerkzaamheden door ons worden uitgevoerd.

Bekijk vacature

Werkverantwoordelijke Gas-netten

Als Werkverantwoordelijke Gas ben je verantwoordelijk voor een veilig verloop van de uit te voeren projecten conform opdracht en wet- en regelgeving. Voordat de werkzaamheden starten breng je de risico’s in kaart door het opstellen (of laten opstellen) van de benodigde of verplichten veiligheidsplannen.

Bekijk vacature

KAM Coördinator

Jij weet ingewikkeld KAM-beleid zo te vertalen dat onze medewerkers op de werklocaties het ook begrijpen. Je hebt daarnaast steengoede ideeën en je bent niet bang ze in praktijk te brengen. Je hebt het talent mensen te verbinden.

Bekijk vacature

#jointhefamily

Over Siers...

De DNA-Test

Een relaxed gesprek in een ontspannen omgeving. We leren elkaar echt kennen, door middel van oprechte vragen. Je CV hebben we al gezien en is op dit moment niet meer zo relevant.

De kennismaking

Als wij de optie voor je hebben waar je wild enthousiast van wordt, dan regelen wij dat je daar aan tafel komt.

Het gesprek

Doordat je beter voorbereid bent maak je een betere indruk. Wij zorgen hiermee voor een maximale slagingskans.

Wij trechteren

Na de scan hebben we al een goed beeld van wat je kan en wil, maar ook wat je niet kan en niet wil.

Op basis van jouw vastgestelde DNA leggen we verschillende opties aan je voor, of zoeken we iets nieuws.

De voorbereiding

We geven je alle inside-info over het bedrijf die je niet vindt op het internet en waarom je zo goed bij dit bedrijf past/matched.

De taart

Top! Je hebt de baan, jouw voorstelrondje bij je nieuwe baan wordt een stuk makkelijker met een taart.

No cake no party.

Wij kennen het Twentse bedrijf waarmee jij matcht

Verstuur een bericht

Heb je een vraag of wil je dat we je terug bellen of mailen? Gebruik dan onderstaand formulier.

Bedankt voor je bericht. We nemen binnen 24 uur contact met je op.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het nogmaals.