jouw dna

ons netwerk

Gaslekzoeker

Een gaslekzoeker controleert aan de hand van een tablet de ondergronds gelegen gasleidingen op lekkages. Dit doe je met gasdetectieapparatuur. Indien je lekkages en/of bijzonderheden aantreft, zorg je dat deze volgens de voorschriften aan de opdrachtgever worden gerapporteerd.

Bekijk vacature

Magazijnmedewerker Stadsverwarming

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een efficiënte voorraad- en goederenstroom, zodat de monteurs buiten tijdig voorzien worden van de juiste goederen- en materialen.

Bekijk vacature

Projectleider Dordrecht

Voor onze vestiging in Dordrecht zijn wij op zoek naar projectleiders binnen de disciplines gas, water en/of elektra. Als Projectleider bij Siers geef je sturing aan complexe ondergrondse infrastructurele projecten die wij voor netbeheerders uitvoeren. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden volgens bestek en planning uitgevoerd worden.

Bekijk vacature

Werkvoorbereider Dordrecht

Voor onze vestiging in Dordrecht zijn wij op zoek naar ervaren werkvoorbereiders binnen de disciplines gas, water en/of elektra. In de functie van werkvoorbereider plan en organiseer jij projecten voor Siers.

Bekijk vacature

Monteur Ondergrondse Infra

Binnen elke discipline kunnen we ervaren monteurs goed gebruiken! We zoeken monteurs voor onze vestigingen in: Oldenzaal, Amersfoort, Almere, Elst, Hattem, Raalte, Dordrecht en Utrecht.

Bekijk vacature

Coördinator Keurmeester

In de functie van Coördinator Keurmeester geef je, naast je keurings- en inspectiewerkzaamheden, leiding aan onze Keurmeesters.

Bekijk vacature

Inmeter

In de functie van Imeter bij Siers ga je kabels en leidingen inmeten. Denk aan het inmeten van elektra, gas, water en glasvezel in de regio's Zeeland en Zuid-Holland.

Bekijk vacature

Dataverwerker/Technisch Tekenaar

Je wordt onderdeel van een van onze projectteams die zich bezighoud met ondergrondse net data voor netbeheerders, hiervoor ga je leren werken met diverse teken programma’s zoals Autocad, Smallworld of andere GIS systemen.

Bekijk vacature

Isoleerder Stadsverwarming

Als Isoleerder in de Stadsverwarming ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van isolatie op gemaakte (las)verbindingen. Met jouw werk bepaal je de kwaliteit van de nieuw aangelegde leidingen zodat deze tientallen jaren probleemloos in de grond liggen. Ook het herstellen van bestaande mofverbindingen kan deel uitmaken van de werkzaamheden.

Bekijk vacature

Werkverantwoordelijke Gas-netten

Als Werkverantwoordelijke Gas ben je verantwoordelijk voor een veilig verloop van de uit te voeren projecten conform opdracht en wet- en regelgeving. Voordat de werkzaamheden starten breng je de risico’s in kaart door het opstellen (of laten opstellen) van de benodigde of verplichten veiligheidsplannen.

Bekijk vacature

Isoleerder

In de functie van Isoleerder in de stadsverwarming ben je werkzaam vanaf onze locatie in Oldenzaal in de regio. Samen met een hecht team van collega monteurs werk je aan grote projecten en zorg jij ervoor dat huishoudens en bedrijven worden aangesloten op deze duurzame warmtevoorziening.

Bekijk vacature

Lasser

In de functie van lasser in de stadsverwarming ben je werkzaam vanaf onze vestiging in Elst en verricht je werkzaamheden in de regio Arnhem-/Nijmegen. Je werkt dagelijks, samen met een hecht team van collega monteurs, aan de praktische uitvoering van de aanleg van stadsverwarmingsleidingen. Eén en ander volgens de specificaties in de opdracht.

Bekijk vacature

Projectleider Telecom

De projectleider telecom is verantwoordelijk voor een bepaald gebied in Noord-Oost Nederland t.a.v. alle werkstromen en opdrachten welke voor Vodafone en Ziggo worden geïnitieerd en aangelegd. Samen met het team zorg jij voor een efficiënte afhandeling van de projecten.

Bekijk vacature

Engineer

Als engineer vervul je een belangrijke rol in de keten, waarbij je verantwoordelijk bent voor projecten op het gebied van gas, elektra en/of water. Zo word je betrokken bij projecten die variëren van tender- tot opleverfase en ben jij één van de belangrijkste schakels in de keten van onze werkzaamheden

Bekijk vacature

Traineeship ondergrondse infra

Bij Siers werken stuk voor stuk helden. 'Join the family' en ontdek in ons traineeprogramma welke held er in jou schuilt. Jouw afgeronde studierichting vinden wij niet het belangrijkste, wat wij wel belangrijk vinden is dat jij je thuis voelt in ons familiebedrijf waar een open, informele en ondernemende cultuur heerst.

Bekijk vacature

Leerling Monteur - BBL traject

Het water stroomt uit de kraan, het licht gaat ’s avonds aan, jouw telefoon is aan het opladen zodat je straks nog even een filmpje of die té gekke serie kunt kijken op Videoland. In de tussentijd kookt het eten op het fornuis en kan jij bijna genieten van je welverdiende maaltijd! Dit is allemaal mede mogelijk door jouw werk als (leerling) monteur in de ondergrondse infra. Wat allemaal zo vanzelfsprekend lijkt, heeft heel wat voeten in de aarde…

Bekijk vacature

Uitvoerder GWE

Als uitvoerder bij Siers is het jouw kerntaak, om samen met je team, de meest technische- en veilige oplossing te vinden om kabels- en leidingen, in de disciplines: gas, water en/of elektra, te leggen en/of vervangen.

Bekijk vacature

Technischer Mitarbeiter(in) (DE)

Innerhalb unserer GmbH in Deutschland suchen wir einen Allrounder / Techniker für die Montage von Glasfaserprodukten.

Jeden Tag ein bisschen besser, ist das Ziel von Siers und das möchten wir gemeinsam mit dir erreichen!

Bekijk vacature

(junior) - Bauleiter (DE)

Innerhalb unserer GmbH in Deutschland suchen wir einen (junior) Bauleiter für die Ausführung von Glasfaserprojekten in Deutschland. Jeden Tag ein bisschen besser, ist das Ziel von Siers und das möchten wir gemeinsam mit dir erreichen!

Bekijk vacature

Monteure (DE)

Wir expandieren weiter auf dem deutschen Markt und suchen zur Unterstützung unseres Teams, zum nächstmöglichen Zeitpunkt mehrere Monteure (m/w) im Bereich Telekommunikation / Glasfaser für die Region NRW und Niedersachsen. Neben erfahrenen Fachkräften sind auch Bewerbungen von Neu- und Quereinsteigern gern gesehen.

Bekijk vacature

Magazijn Medewerker Dordrecht

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een efficiënte voorraad en goederenstroom, zodat de monteurs buiten voorzien worden van de juiste materialen.

Bekijk vacature

Engineer Telecom

In de functie van Engineer Telecom ben jij de rechterhand van de uitvoerder en projectleider en vervul je een belangrijke rol in de keten van onze werkzaamheden, zodat onze telecomprojecten ‘op rolletjes’ verlopen.

Bekijk vacature

Werkvoorbereider Telecom

In de functie van Werkvoorbereider Telecom ben je van begin tot eind betrokken bij onze glasvezelprojecten en (mede) verantwoordelijk voor de technische, organisatorische en administratieve voorbereidingen.

Bekijk vacature

Monteur Installatietechniek

In de functie van Monteur Installatietechniek demonteer-, leg-, installeer-, onderhoud- en repareer je elektrotechnische installaties (sterk- en zwakstroom). Je bepaalt hierin je eigen aanpak en planning binnen de gegeven kaders: vanuit de werkmap, de leidinggevende en opdrachtgever.

Bekijk vacature

Uitvoerder Telecom

Ken jij de telecom wereld als geen ander en ben je zoekende naar een plek waar jij in volledige vrijheid aan de slag kunt? Dan zoek jij naar Siers Telecom. In de functie van Uitvoerder Telecom is het jouw taak om glasvezelprojecten voor de zakelijke markt te realiseren. 

Bekijk vacature

Uitvoerder Stadsverwarming Midden-Nederland

In de functie van Uitvoerder Stadsverwarming bij Siers realiseer jij stadsverwarmingsprojecten. Dit kan het realiseren van een huisaansluiting zijn, maar ook de aanleg van een transportleiding. Jij zorgt dat alles tot ‘in de puntjes’ wordt geregeld, waaronder het aansturen van de ploegen, het opstellen van dagplanningen en een kloppende financiële administratie.

Bekijk vacature

KAM Coördinator Midden- en West Nederland

Jij weet ingewikkeld KAM-beleid zo te vertalen dat onze medewerkers op de werklocaties het ook begrijpen. Je hebt daarnaast steengoede ideeën en je bent niet bang ze in praktijk te brengen. Je hebt het talent mensen te verbinden.

Vanwege de bouwvak vakantie zijn wij niet aanwezig in de weken 31, 32 en 33. In week 34 zullen wij uw sollicitatie in behandeling nemen.

Bekijk vacature

Vind de baan die past bij jouw talenten. Er zijn veel bedrijven die jouw kennis en vaardigheden nodig hebben

Ontdek het via ons netwerk

DNA Onderzoek

Welke functies zouden bij mij passen? Hoe vind ik een geschikt bedrijf om voor te werken? Diploma afgerond en nu? Wat vind ik leuk? Welke bedrijven zijn er? Hoe solliciteer ik? Wat past bij mij? Hoe weet ik of ik de juiste keuze maak? Wat vind ik belangrijk?
Begin met jouW onderzoek

DNA Matchen

Viasiers helpt je bij het vinden van een baan waar je eerder misschien niet eens aan dacht. Wij kennen namelijk de bedrijven in Twente, hun cultuur en de functies. ''Wij matchen op basis van DNA''. We maken functies niet ingewikkelder dan ze zijn. Van ‘rocket science’ naar Twentse nuchterheid.
Bekijk onze database

DNA Afstaan

Lid worden van ons netwerk zodat wij je weten te vinden en jou weten te matchen met functies die passen bij jouw eigenschappen?
Meld je hier aan

Nieuwste Vacatures

Gaslekzoeker

MBO 2
Achterhoek/Veluwegebied
Gelderland

Een gaslekzoeker controleert aan de hand van een tablet de ondergronds gelegen gasleidingen op lekkages. Dit doe je met gasdetectieapparatuur. Indien je lekkages en/of bijzonderheden aantreft, zorg je dat deze volgens de voorschriften aan de opdrachtgever worden gerapporteerd.

Bekijk vacature

Magazijnmedewerker Stadsverwarming

VMBO
Houten
Utrecht

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een efficiënte voorraad- en goederenstroom, zodat de monteurs buiten tijdig voorzien worden van de juiste goederen- en materialen.

Bekijk vacature

Uitvoerder GWE

MBO 4
Heel Nederland
Heel Nederland

Als uitvoerder bij Siers is het jouw kerntaak, om samen met je team, de meest technische- en veilige oplossing te vinden om kabels- en leidingen, in de disciplines: gas, water en/of elektra, te leggen en/of vervangen.

Bekijk vacature

Op zoek naar DNA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Dat past

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Wij zijn

Wij zijn

We weten hoe lastig het voor talenten kan zijn om te kiezen voor een bepaald bedrijf of functie. Door het grote online aanbod zien ze door de bomen het bos niet meer. Wij matchen talenten op basis van jouw bedrijfs-DNA en niet op standaard vacatureteksten.

Onze missie is om bedrijven op deze manier ‘Viasiers’ te koppelen aan talentvolle medewerkers.

DNA Matchen

We snappen dat matchen op basis van DNA ingewikkeld klinkt. Maar wij zijn tukkers en houden niet van ingewikkeld. Maak daarom eerst vrijblijvend kennis met ons om te kijken of je ons wel aardig vindt. Kost je niks! En we komen graag bij je langs, kom je de volgende keer bie ons.
Inschrijfformulier

DNA Scan

We maken gebruik van een eigen ontwikkelde scan, waarmee we de unieke eigenschappen van jouw bedrijf kunnen blootleggen.

Vervolgens zoomen we, samen met iemand die de functie uitvoert, in op de kwaliteiten en competenties die nodig zijn.

Uiteindelijk komen we tot een uniek bedrijfsprofiel die wij communiceren met onze young professionals.

DNA Database

Doordat jouw unieke bedrijfs-DNA bij ons bekend is, kunnen wij je periodiek matchen aan young professionals die je anders moeilijk zou vinden.
Word lid!

inschrijf formulier

Hier komt het formulier.

Bedrijven aan het woord

Hier dient een korte introductie tekst te staan over dit onderdeel. Waarom bedrijven aan het woord? En belangrijker nog, wát kun je hier als professional mee?

Jessica Slot

Verdiep je in de “werken bij websites” van de organisaties. Die geven je vaak een goed beeld van de cultuur en kernwaarden van het bedrijf.
Lees volledige artikel

Tweede persoon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
Ipsum

Ontdek het

via ons netwerk

DNA Onderzoek

Welke functies zouden bij mij passen?

Hoe vind ik een geschikt bedrijf om voor te werken? Diploma afgerond en nu? Wat vind ik leuk? Welke bedrijven zijn er? Hoe solliciteer ik? Wat past bij mij? Hoe weet ik of ik de juiste keuze maak? Wat vind ik belangrijk?

Wij gaan het samen onderzoeken

DNA MATCHEN

Viasiers helpt je bij het vinden van een baan

Waar je eerder misschien niet eens aan dacht. Wij kennen namelijk de bedrijven in Twente, hun cultuur en de functies. ‘’Wij matchen op basis van DNA’’. We maken functies niet ingewikkelder dan ze zijn. Van ‘rocket science’ naar Twentse nuchterheid.

Bekijk onze Database

DNA AFSTAAN

Maak jezelf vindbaar

Lid worden van ons netwerk zodat wij je weten te vinden en jou weten te matchen met functies die passen bij jouw eigenschappen?

word lid